Kwaliteit en betrouwbaarheid bij grondwerken

Grondverzet is één van de specialiteiten van Gebr. Oomen. Met modern, gecertificeerd materieel en vakkundig personeel voeren wij dit met de grootste nauwkeurigheid uit voor bijvoorbeeld:

  • Wegenbouw
  • Riolering
  • Bodemsanering
  • Bouwrijp maken van woonwijken en industrieterreinen
  • Waterpartijen en singels
lees meer over ons
grondverzet
3D Machinebesturing en graven zonder schade

Grondverzet is bij ons maatwerk. Per project zetten we de optimale machines in, van 800 kg tot 25 ton. Wij gebruiken bij onze grondverzetprojecten machinebesturing van Trimble met 3D-modellen die door onze landmeters zijn voorbereid. In deze 3D-modellen verwerken wij tevens de klic-melding, waardoor onze machinisten exact weten wat er zich in de grond bevindt. Zo worden kabels en leidingen gespaard en worden veel ongemakken en onkosten voorkomen.

In tegenstelling tot veel collega bedrijven gebruiken wij ons machinebesturingssysteem voor onze binnenstedelijke reconstructies. Tevens is de machinebesturing handig om te ondersteunen bij de maatvoering van het werk of per direct een belangrijk punt in te meten op het werk in het RD stelsel.

Verdichten van grond

Voor het realiseren van een goede verdichting van de ondergrond en fundering beschikken we over verschillende verdichtingsmachines. Van kleine trilstampers tot zelfrijdende trilwalsen. Voor ieder project kunnen we een eigen bijpassende machine inzetten.

De verdichting controleren we met een zelfregistrerende elektronische penetrologger. Met de vastgelegde gegevens bent u verzekerd van een kwalitatief goede verdichting van de benodigde fundering.

Wij doen er alles aan om de graafschades te beperken, dit doen wij met behulp van een Klic-App.
Klik hier voor meer informatie

“Gebr. Oomen is een kwalitatief goed aannemingsbedrijf in de civiele techniek met veel kennis en gedrevenheid, waarbij de mensen hun afspraken altijd nakomen.”

J. (Jacco) van den BerghProjectleider Sprangers Bouwbedrijf BV

Wilt u kennismaken met ons familiebedrijf voor kwalitatief vakwerk en betrouwbaarheid? Neem dan vandaag nog contact met ons op

footer