Klic-App

Het grote aantal graafschades in Nederland is een enorm probleem en wij zoeken dan ook continu naar mogelijkheden om de kans op schaafschades te beperken.

De app geeft bij het registreren van een proefsleuf aan welke kabels en leidingen op de betreffende locatie aangetroffen moeten worden. Het zet onze grondwerkers actief aan het denken bij het vergelijken van de Klic met de werkelijke situatie. Daarnaast kunnen ze onder andere afwijkende situaties en afspraken in verband met Eis Voorzorg in het veld vastleggen.

Kabel en leidingen
Hoe werkt het?

Met leverancier GOconnectIT, de Klic App en Preventie Service hebben we nu een tool die zorgt voor een grotere bewustwording bij onze medewerkers. Via Kadaster wordt de klic-aanvraag gedaan. Na het ontvangen van de graafmelding en digitale klic levering kan deze worden geüpload naar de digitale omgeving van GOconnectIT. Hierin kan de specifieke melding worden gekoppeld aan een gebruiker die vervolgens de graafmelding download via de Klic app cloud naar zijn tablet of smartphone en kan aan de slag.

Voordelen

Hierdoor is het niet meer nodig om alle Klic tekeningen te printen en hebben de mensen in het veld altijd de juiste gegevens bij de hand. Zo voldoen we volledig aan de wet WIBON, kunnen de gegevens van het Kadaster zorgvuldiger worden geraadpleegd en wordt de kans op graafschade aanzienlijk verkleind.

Kortom: een geweldige App en zeer enthousiaste en tevreden gebruikers

Bent u als projectontwikkelaar, bouwbedrijf, MKB-bedrijf, regionale of lokale overheid op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief grondverzetbedrijf? Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte

footer