Historie van het familiebedrijf

De broers Jan en Piet Oomen starten op 9 oktober 1969 een stratenmakersbedrijf. Met het oog op de lange termijn besluiten de broers om in te zetten op kwalitatief vakwerk en het correct nakomen van afspraken. Door dit onderscheidend vermogen komt het succes vanzelf en groeit het bedrijfje al snel tot een solide bedrijf met tientallen werknemers.

Na een samenwerking van 25 jaar gaan de broers in goede harmonie uit elkaar waarbij Jan het bedrijf voortzet.

Gebr. Oomen
Nieuwe generatie in beeld

Jan heeft twee zoons: Jan jr. en Mano. Beide zoons hebben, net als hun vader, een passie voor civiele techniek, vrachtwagens en machines. Het is bijna vanzelfsprekend dat de twee mannen eind jaren 90 bij hun vader in dienst treden en stap voor stap het bedrijf volledig overnemen.

 

 

Ambachtelijke bestrating

In 1995 neemt Gebr. Oomen het Aannemingsbedrijf J.C. Koevoets over. Als specialisten in ambachtelijke bestrating, zoals gebakken bestratingen, natuurstenen bestratingen en klein plaveisel combineren zij ambachtelijk vakmanschap met innovatieve technieken en modern materieel.

 

 

Leverancier van sierbestrating

In 1996 wordt Du Bois Sierbestrating en Tuintechniek uit Zundert toegevoegd aan de Gebr. Oomen Groep. Du Bois is gespecialiseerd in de levering en aanleg van hoogwaardige sierbestrating voor zowel bedrijven als particulieren.  Voor meer informatie klikt u hier.

 

 

Civieltechnisch ingenieursbureau

In 2001 start de Gebr. Oomen Groep met civieltechnisch ingenieursbureau Geo Infra. Zij richtten zich op het ontwerpen en adviseren van totaaloplossingen voor civiele techniek. Hun expertise varieert van het ontwerpen en berekenen van rioleringsstelsels en wegen, landmeetkundige werkzaamheden, advisering, assetmanagement tot detachering van gespecialiseerd personeel. Voor meer informatie klikt u hier

Aannemingsbedrijf Gebr. Oomen kan door de hechte samenwerking met zusterbedrijf Geo Infra het complete dienstenpakket aanbieden dat nodig is bij grondwerken, wegenbouw, riolering en leidingwerk. Van ontwerp, landmeetkundige inwinning, realisatie tot nazorg. Kortom: totaalontzorging in civiele techniek.

 

 

Printbeton en duurzame voegvullingen

In 2012 start de Gebr. Oomen Groep met Betonfiguratie. De Nederlandse en Belgische vestigingen van Betonfiguratie zijn specialisten op het gebied van het aanbrengen van onderhoudsvriendelijk (print)beton en duurzame voegvullingen. Een alternatief voor traditionele bestrating. Voor meer informatie klikt u hier

 

 

50-jarig bestaan

In oktober 2019 bestond Gebr. Oomen 50 jaar. Een prachtige mijlpaal die we samen met onze medewerkers, klanten en relaties hebben weten te bereiken.

Er is een mooi artikel geschreven over ons jubilieum. Klik hier

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden van Gebr. Oomen.

algemene voorwaarden
gebroomen
Gebr. Oomen
Gebr. Oomen
gebroomen

Wilt u kennismaken met ons familiebedrijf voor kwalitatief vakwerk en betrouwbaarheid? Neem dan vandaag nog contact met ons op

footer