Ook voor asfaltverharding bent u bij Gebr. Oomen aan het juiste adres

Wie aan wegenbouw denkt, komt al gauw uit bij Gebr. Oomen. Als wegenbouwer zijn wij gespecialiseerd in de aanleg, reconstructie en het onderhoud van bestratingen, beton- en asfaltverhardingen. Al bijna 50 jaar leveren wij kwalitatief hoogwaardige verharding van bijvoorbeeld openbare ruimtes en bedrijventerreinen.

Bent u projectontwikkelaar, bouwbedrijf, MKB, regionale of lokale overheid in Noord-Brabant, Zeeland of Zuid-Holland? Neem voor uw aanbesteding of offerte-aanvraag contact op met de totaalontzorger in civiele techniek.

lees meer over ons
asfalt

Ook voor de aanleg van asfaltverhardingen kunt u ons terecht. Door ons partnership met AVC Asfalt beschikken wij over een vaste asfaltploeg, waarbij wij zelf grip hebben op de planning. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verloop van het project en de geleverde kwaliteit. AVC Asfalt beschikt over een kleine en grote asfaltspreider, bijbehorende walsen en transportmiddelen.

Asfalteringsdiensten
  • Asfaltering voor wegen- en waterbouw
  • Aanbrengen van slijtlagen
  • Reparatie van scheuren
  • Opstellen van verhardingsadviezen
  • Uitvoeren van nucleaire verdichtingsmetingen
  • Boren van asfaltkernen, incl. onderzoek
Asfalteren Gebr. Oomen

““Gebr. Oomen is een betrouwbaar familiebedrijf””

W. (Wilko) van DorpAcquisiteur Mobilis B.V.

Laat u ontzorgen bij de aanleg, reconstructie of het onderhoud van uw asfaltverhardingen. Neem vandaag nog contact met ons op

footer