Leidingen en riolering vakkundig aangelegd

Voor ontwerp, berekening, aanleg, onderhoud of vervanging van complete rioleringsstelsels is Gebr. Oomen een veel gekozen partij. Onze vakmensen kennen de kneepjes van het vak en zorgen voor een vakkundig aangelegde riolering.

Ontwerpen en doorrekenen van riolering

Onze engineers kunnen u adviseren en ontzorgen met het ontwerp en de capaciteitsberekening van uw nieuwe rioleringsstelsel, zodat u verzekerd bent van een effectief werkend rioleringssysteem. Dat doen we door onze ontwerpen statisch en/of dynamisch door te rekenen en de werking van de nieuwe riolering te simuleren middels ons rekenprogramma Sobek®. Zekerheid voor alles.

lees meer over ons
Riolering op grotere diepte en grote diameters

Wij leggen riolering aan van PVC huisaansluitingen tot betonnen riolering met diameters van 2 meter op een diepte van 6 meter onder het maaiveld. Wij gaan verder dan het aanleggen van reguliere riolering.

Wanneer riolering op grotere diepte komt te liggen, treffen wij extra maatregelen om veilig te werken, het voorkomen van instortingsgevaar en,- schade aan boven- en ondergrondse infrastructuur.

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van betonnen, PVC-, HDPE-, GVK- en gres riolering. Vele kilometers zijn door ons aangelegd in verschillende regio’s in Nederland, waarbij we over eigen lijnlasers, rioolafsluiters, stalen bekisting, pompen, gasmeters en verdichtingsapparatuur beschikken.

Bent u op zoek naar een specialist op rioleringsgebied? Neem contact met ons op en we ontzorgen u van ontwerp tot en met oplevering.

Raketpersing voor rioleringleggen zonder graven

Wij verzorgen raketpersingen t/m diameters 300 mm, waardoor wij rioleringen aan kunnen leggen met minimale graafwerkzaamheden. Zo kunnen wij op plaatsen waar het niet wenselijk is om de verharding op te breken alsnog uw riolering realiseren.

Gebr.Oomen; riolering
Gebr.Oomen; hoofdriool

““Gebr. Oomen is een bedrijf dat zijn vak verstaat, kwaliteit levert en waarmee het op een prettige en constructieve manier werken is.””

ing. S. (Sander) JacobseDirectievoerder gemeente Vlissingen

““Gebr. Oomen is een bedrijf dat zijn vak verstaat, kwaliteit levert en waarmee het op een prettige en constructieve manier werken is.””

ing. Sander JacobseDirectievoerder gemeente Vlissingen

Bent u op zoek naar een vakkundige aannemer voor rioleringswerkzaamheden? Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte

footer