Bestrating, straatwerk, vakwerk

Wie aan wegenbouw denkt, komt al gauw uit bij Gebr. Oomen. Als wegenbouwer zijn wij gespecialiseerd in de aanleg, reconstructie en het onderhoud van bestratingen, beton- en asfaltverhardingen. Al bijna 50 jaar leveren wij kwalitatief hoogwaardige verharding van bijvoorbeeld openbare ruimtes en bedrijventerreinen.

Bent u projectontwikkelaar, bouwbedrijf, MKB, regionale of lokale overheid in Noord-Brabant, Zeeland of Zuid-Holland? Neem voor uw aanbesteding of offerte-aanvraag contact op met de totaalontzorger in civiele techniek.

lees meer over ons
bestrating
Bestrating

Net als in de beginjaren besteden wij veel aandacht bij de aanleg en afwerking van bestrating. Omdat niet alles machinaal aangebracht kan worden, bestraten wij gedeeltelijk machinaal en gedeeltelijk ambachtelijk.

Het verdichten en profileren van de zandbaan doen wij in eigen beheer, waardoor u jarenlang verzekerd bent van vakkundig aangelegde bestrating.

Gedurende de aanleg van bestrating wordt er door onze vakmensen dagelijks afgetrild, afgewerkt en opgeruimd. Hierdoor zijn en blijven ook grotere projecten continue netjes en zijn deze gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Onze vakkennis wordt erkend met het SEB-certificaat van de Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf.

Ambachtelijke bestrating
Ambachtelijke bestrating

Voor de aanleg van bestrating met natuursteen of oude gebakken materialen zetten wij onze gespecialiseerde ambachtslieden in. Dit ambacht houden wij op hoog niveau door interne opleiding “onder de hamer” en via scholing.

Onze gepassioneerde vakmensen zijn dagelijks aan het werk op locaties waar het authentieke straatbeeld behouden moet blijven.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze onderscheidende rol binnen de wereld van stratenmakers.

Gebr.Oomen; bestrating

“Gebr. Oomen is een plezierig, no-nonsens bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen en waar ze voor staan.”

E. (Ed) van SwietenDirectievoerder gemeente Etten-Leur

Laat u ontzorgen bij de aanleg, reconstructie of het onderhoud van uw bestrating, beton- en asfaltverhardingen. Neem vandaag nog contact met ons op

footer