Een verzorgde uitstraling met onze voegvulling

Wie aan wegenbouw denkt, komt al gauw uit bij Gebr. Oomen. Als wegenbouwer zijn wij gespecialiseerd in de aanleg, reconstructie en het onderhoud van bestratingen, beton- en asfaltverhardingen. Al bijna 50 jaar leveren wij kwalitatief hoogwaardige verharding van bijvoorbeeld openbare ruimtes en bedrijventerreinen.

Bent u projectontwikkelaar, bouwbedrijf, MKB, regionale of lokale overheid in Noord-Brabant, Zeeland of Zuid-Holland? Neem voor uw aanbesteding of offerte-aanvraag contact op met de totaalontzorger in civiele techniek.

lees meer over ons
voegvulling

Voor een langdurige verzorgde uitstraling en besparing op onkruidbestrijding, kunnen wij uw bestrating ook afwerken met onkruidwerende voegvulling. Deze voegvulling bestaat uit zand vermengd met een epoxy kunsthars, waardoor er een elastische samenhangende verbinding wordt gevormd. Het is gas- en waterdoorlatend en leverbaar in verschillende kleuren en gewicht- of belastingklassen.

Voordelen onkruidwerende voegvulling
  • Onkruidvrij
  • Insectenvrij
  • Vuilafstotend
  • Winterbestendig
  • Stevige verharding
  • Kostenbesparend
Voegvulling

“De Gebroeders Oomen betekenen zeer veel voor ons! Al jaren zijn zij onze vaste aannemer en worden wij op voortreffelijke wijze bediend. Wij zullen dan ook nooit een andere firma aanspreken!”

H. (Henk) SchoenmakerCoördinator SBR/Schietcomplex

Ontdek hoe wij u totaal kunnen ontzorgen bij civiele projecten. Neem contact met ons op

footer