10.000

m3 grondverzet

1.300

m1 hoofdriolering
Gebr. Oomen

15.000

m2 bestating
diensten gebr. oomen
grondverzet
In opdracht van bouwbedrijf Vrolijk uit Zevenbergen heeft ons bedrijf begin 2019 bedrijf de opdracht gegund gekregen voor het aanleggen van de gehele infrastructuur voor de nieuwbouw van een distributiecentrum op het bedrijventerrein Borchwerf 2 te Oud Gastel.

Het project

Het distributiecentrum wordt gebouwd met een BREAAM certificering Very Good. Bouwbedrijf Vrolijk was op zoek naar een partner voor de aanleg van de infrastructuur welke hun konden ontzorgen bij dit mooie project.

De hoofdopdrachtgever is ook een bekende van ons bedrijf daar hij al meerdere malen een aantal projecten rechtstreeks aan ons bedrijf gegund heeft welke tot volle tevredenheid zijn opgeleverd. Vanwege de positieve ervaringen uit het verleden heeft de hoofdopdrachtgever ons bedrijf geadviseerd aan bouwbedrijf Vrolijk.

Het werk is gestart in mei 2019 en verloopt erg voorspoedig. De samenwerking met alle bouwpartners is uitstekend waardoor er een keurig eindresultaat wordt behaald. Begin 2020 dienen onze werkzaamheden gereed te zijn.

Ons bedrijf is verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Controle van het gehele rioolontwerp, incl. advisering naar BB Vrolijk;
  • Verrichten van een kleine 10.000 m3 grondverzet;
  • Leveren en aanbrengen 14.250 ton menggranulaat;
  • Gereed leggen en fijnprofileren van een kleine 35.000 m2 funderingslagen t.b.v. storten loadingdocks en vloer van de hal;
  • Leveren en aanbrengen van 1.300 m1 hoofdriolering t/m beton Ø 600 mm;
  • Leveren en aanbrengen van twee stuks obassen, incl. pompgemalen;
  • Leveren en aanbrengen bestrating, totaal een kleine 15.000 m2;
  • Leveren en aanbrengen van alle groenvoorzieningen;

Al met al een prachtig project in onze eigen werkomgeving voor een nieuwe opdrachtgever. De in het verleden geleverde kwaliteit en betrouwbaarheid door ons bedrijf bewijzen zich nu weer!

Wilt u ook ontzorgt worden bij een integraal civieltechnisch vraagstuk? Neem contact met ons op

footer